Waar?

Scouts Oosterzele
Achterdries 31B
9860 Oosterzele

Ons lokaal en terrein is te bereiken via een rustig weggetje. Voor en na de activiteiten proberen wij dit autovrij te houden, zodat ons terrein veilig blijft voor de kinderen. In de Achterdries zelf is er voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Wanneer?

Onze vergaderingen gaan door op zaterdagnamiddag, tenzij anders vermeld in het Gidske. De leden worden om 14.30 u op het terrein verwacht, vroeger is er geen toezicht voorzien. De vergaderingen lopen af om 17.30 u. Gidsen mogen tot 18 u in het lokaal blijven om gezellig na te praten bij een drankje. De leden mogen het terrein niet voor 17.30 u verlaten, tenzij de leiding op voorhand verwittigd werd. Via het Gidske worden leden en ouders op de hoogte gehouden van de activiteiten. Er wordt telkens wat meer informatie bij de vergadering gegeven. Het boekje verschijnt ongeveer twee maal per jaar en is ook terug te vinden onder Downloads.

Inschrijven

Wenst u uw lieftallige dochter in te schrijven bij onze scouts? Neem dan contact op met de groepsleiding (groepsleidingoosterzele@hotmail.com). Nieuwe leden kunnen het hele jaar door ingeschreven worden. Men hoeft zich bovendien pas in te schrijven na drie keer proberen. Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar €35. Hiervan gaat €26,40 naar de nationale organisatie, het overige bedrag is een kleine bijdrage voor de vieruurtjes.

SPELEN BOVENAL OVERAL

Uniform